Kassasystem för stora och små restauranger

Med ett smart kassasystem underlättar du för både gäster och personal. Glöm långa köer och omoderna kortmaskiner! Ett smidigare och enklare sätt att ta betalt.

Med ett mobilt kassasystem kan dina gäster enkelt beställa och betala direkt i sina mobiltelefoner. Du slipper stress och långa köer, samtidigt som gästerna får en trevligare upplevelse. Utnyttja att majoriteten av människor går runt med en snabb smarttelefon i fickan. Förenkla restaurangbesöket för både din personal och dina gäster.

Alla kassasystem är inte lika, även om man lätt kan tro det. Du behöver inte vara låst till en kassaapparat eller en krånglig kortmaskin som aldrig funkar. Välj något mer samtida och modernt. Dina gäster kan lätt beställa via sin egen mobiltelefon och din personal kommer lätt åt kassasystemet via telefon eller surfplatta.

Ett smidigare kassasystem

Med hjälp av ett bärbart och modernt kassasystem kan dina gäster själva betala, precis när de känner för det. De behöver inte vänta på personal, vilket gör att personalen kan fokusera på att ge bättre service till andra gäster. Det är även smidigt för gäster som är under tidspress eller har bråttom. Med snabb och smidig betalning kan även stressade lunchgäster besöka dina restaurang, utan att oroa sig över att notan drar ut på tiden.

Ett system som är smidigt för både gäster och personal låter kanske för bra för att vara sant, men så är inte fallet. Ett praktiskt kassasystem kan underlätta för alla inblandade, vilket i sin tur kan ge bättre omsättning och vinst.