Bumperballs

Har du varit på den perfekta festen? Vi skulle säga att du mest troligt inte har det. Det säger vi av den enkla anledningen att det alltid finns någonting som kan förbättras. Vår erfarenhet inom serviceyrken – catering, restaurang, servering och som anordnare av fester – har gjort att vi skaffat oss kunskap kring hur man ska gå tillväga för att nå så nära det perfekta som möjligt.

Om vi själva varit på – eller anordnat – den perfekta festen? Nej, och det är det som driver oss. Vi vill ständigt bli bättre och vi vill även att vanliga privatpersoner ska utvecklas och därigenom också kunna bjuda hem släkt, vänner och familj för tillställningar som det talas länge om. Om en fest, eller en större tillställning, blir en snackis så har man som värd lyckats med någonting. Givet då förstås att snacket i fråga innehåller superlativ.

Dessvärre har vi vana av det motsatta. Privatpersoner som tar i från tårna och tänker sig den ultimata festen, partyt som innehåller allt och i deluxe-versionen; festen som slutar i ett grandiost magplask och där allt frå mat, servering, underhållning och bordsplacering blir ett fiasko. Det kan man såklart raljera över, men det är inte speciellt roligt att se.

Arrangerar man något och bjuder till – vilket är långt ifrån vanligt – så vill man att allt ska flyta på och gå bra. För att det ska ske så krävs planering. Lång och genomtänkt sådan där varje sten är vänd och där man sett över varenda liten detalj. Vi ska visa hur du ska tänka gällande detta.

Maten är alltid extremt viktig. Laga själv eller beställa? Tänker man catering så har många förutfattade meningar. Tyvärr med viss rätt också. Man ska emellertid veta att catering idag är någonting totalt annorlunda mot catering förr. Vi ska gå igenom tankar, tips, idéer och fakta om catering och förhoppningsvis, genom detta, öppna dörren till en helt ny, kulinarisk värld. Givetvis även med dryck och servering inkluderad.

Välkommen hit!