Bjudning i Linköping? – Lös det med catering

Att fixa en tillställning med catering i Linköping blir så mycket enklare och bättre jämfört med om du försöker att fixa maten själv. Tänk rätt från början.

Ska du ordna en tillställning med mat i någon form i Linköping? Kanske ett firmaevent, ett vernissage, ett födelsedagsfirande eller liknande? Det kvittar om det är privat eller genom ditt företag, i vilket fall som så kan det där med att fixa mat visa sig vara det besvärligaste att ordna om du inte tar hjälp av proffs.

Det är lätt att tänka att man kan spara pengar genom att fixa maten själv eller genom att dela upp ansvaret på några personer i företaget eller släkten, istället för att beställa catering. Detta angreppssätt visar sig dock alltför ofta få förödande konsekvenser. “Vad då?”, tänker du kanske nu. “Det är inte svårt att fixa mat själv. Lite kallskuret och potatissallad funkar väl alltid?”

Catering klarar biffen

Bortsett från det faktum att kallskuret och potatissallad knappast är särskilt upphetsande eller minnesvärt så glömmer du att det handlar om mer än så. Du får lägga några timmar på tillagningen. Du måste ha plats att hålla all maten kall. Du behöver ordna med dricka, kaffe, té och något sött till efterrätt (som kanske också behöver få plats i kylen). Någon färsk grönsak vill man gärna ha. Och så behövs porslin, dukning och diskning om du inte vill använda trista engångssaker.

Du kommer garanterat att ångra att du inte beställde catering i Linköping. Om du hade gjort det så hade du också sluppit att stå där och vara svettig när gästerna kommer.

Publicerat den
Kategoriserat som Catering